Rares Dragomir
Canto, pian si dansuri pentru adulti
Fara filtre

Canto, pian si balet pentru copii

Canto classic

Canto este o tehnica de antrenament al vocii dezvoltata initial pentru a sustine estetica vocilor din opera italiana.

Este un stil natural de a canta, care nu forteaza procesele fizice si fiziologice ale aparatului fonator. Practicata suficient, tehnica asigura rezonanta si puritatea tonului, consistenta acestuia in toate registrele vocii, un grad inalt de control al respiratiei, proiectie excelenta si rezistenta vocii pe parcursul intregii piese muzicale.

Muzica usoara

Cursul de muzica usoara pregateste cele mai bune voci pentru o cariera solida pe scena muzicii pop.

De la exercitii de sustinere a vocii (lucrul cu muschii abdominali, exercitii de respiratie, cantatul pe coloana de aer, tehnica vocala pe consoane si vocale) pana la formarea propriului repertoriu, tinerii sunt antrenati pentru a sustine cu usurinta spectacole la un nivel inalt de performanta muzicala.

Baby Balet

Cursurile de balet pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani vor indruma primii pasi ai copilului dumneavoastra catre fascinanta lume a dansului, avand ca scop obtinerea tinutei corpului si armonizarea fizica,incredere in fortele proprii,dezvoltarea simtului artistic si muzical,gratie,eleganta.

Standard Balet

Cursul de balet pentru copii si tineri este un mod excelent de a te tonifia prin dans, de a dobândi o linie expresivă a corpului, elasticitate,asadar un corp sănătos. Baletul este un gen artistic construit din mișcări variate, ritmice și expresive ale corpului, executate cu acompaniament muzical, îmbinând elemente din dans si muzică. Baletul se bazează pe reguli de execuție foarte precise, pe o tehnică specifică ce conține simetrie, claritate,echilibru, logică și fluiditate.

Pian

Pe langa transmiterea unor cunostinte de baza de teoria muzicii, cursurile de pian pentru incepatori se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de coordonare maini-ochi, captarea intregii informatii de pe o partitura si corelarea informatiilor de miscare spatiala (sus-jos, stanga-dreapta) prin intermediul unor jocuri simple, accesibilie atat copiilor, cat si adultilor interesati de muzica.

Tarife

8 lectii individuale (50min/lectie): 750 Ron
4 lectii individuale (50min/lectie): 400Ron

Baby Balet (3 - 6ani) 4 lectii (30 min/lectie; grupa de 6 copii): 300 Ron
Standard Balet (peste 6 ani) 4 lectii (50 min/lectie; grupa de 10 copii): 350 Ron

Inscriere la curs

Completati formularul de inscriere la acest curs si un reprezentant al Academiei de Canto si Balet Raluca Cioca va va contacta in in cel mai scurt timp pentru continuarea procesului de inscriere.
Formular de inscriere