Canto, pian si balet pentru copii
cursuri-de-balet-featured
Balet
Fara filtre

Canto, pian si dansuri pentru adulti

Canto classic

Canto este o tehnica de antrenament al vocii dezvoltata initial pentru a sustine estetica vocilor din opera italiana.

Este un stil natural de a canta, care nu forteaza procesele fizice si fiziologice ale aparatului fonator. Practicata suficient, tehnica asigura rezonanta si puritatea tonului, consistenta acestuia in toate registrele vocii, un grad inalt de control al respiratiei, proiectie excelenta si rezistenta vocii pe parcursul intregii piese muzicale.

Muzica usoara

Cursul de muzica usoara pregateste cele mai bune voci pentru o cariera solida pe scena muzicii pop.

De la exercitii de sustinere a vocii (lucrul cu muschii abdominali, exercitii de respiratie, cantatul pe coloana de aer, tehnica vocala pe consoane si vocale) pana la formarea propriului repertoriu, tinerii sunt antrenati pentru a sustine cu usurinta spectacole la un nivel inalt de performanta muzicala.

Pian

Pe langa transmiterea unor cunostinte de baza de teoria muzicii, cursurile de pian pentru incepatori se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de coordonare maini-ochi, captarea intregii informatii de pe o partitura si corelarea informatiilor de miscare spatiala (sus-jos, stanga-dreapta) prin intermediul unor jocuri simple, accesibilie atat copiilor, cat si adultilor interesati de muzica.


Tarife

8 lectii individuale (50min/lectie): 650 lei
4 lectii individuale (50min/lectie): 350 lei

Profesor

Dana Balint

Vezi bio

Profesor

Carmen Margarit

Vezi bio

Tarife

8 lectii/cuplu (50 min./lectie): 1000 lei
4 lectii/cuplu (50 min/lectie): 600 lei

Inscriere la curs

Completati formularul de inscriere la acest curs si un reprezentant al Academiei de Canto si Balet Raluca Cioca va va contacta in in cel mai scurt timp pentru continuarea procesului de inscriere.
Formular de inscriere