Canto, pian si dansuri pentru adulti
Canto pentru adulti
Fara filtre

Balet

Cursurile de balet urmeaza preceptele metodei Vaganova, un sistem de antrenament care combina elemente romantice de expresie specifice scolii franceze cu virtuozitatea atletica a scolii italiene de balet. Sistemul angreneaza in miscare intregul corp, acordand atentie egala trunchiului si picioarelor. Practicata suficient, tehnica dezvolta abilitatea de constientizare a corpului, asigurand armonia si expresivitatea miscarii.

balet

Baby Balet

Cursurile de balet pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani vor indruma primii pasi ai copilului dumneavoastra catre fascinanta lume a dansului, avand ca scop obtinerea tinutei corpului si armonizarea fizica,incredere in fortele proprii,dezvoltarea simtului artistic si muzical,gratie,eleganta.

Standard Balet

Cursul de balet pentru copii si tineri este un mod excelent de a te tonifia prin dans, de a dobândi o linie expresivă a corpului, elasticitate,asadar un corp sănătos. Baletul este un gen artistic construit din mișcări variate, ritmice și expresive ale corpului, executate cu acompaniament muzical, îmbinând elemente din dans si muzică. Baletul se bazează pe reguli de execuție foarte precise, pe o tehnică specifică ce conține simetrie, claritate,echilibru, logică și fluiditate.

Tarife

Baby Balet (3 - 5ani)
4 lectii (30 min/lectie; grupa de 6 copii): 180 Ron

Balet individual
8 sedinte individuale: 1000 Ron
4 sedinte individuale: 600 Ron

Tarife

Standard Balet (peste 6 ani)
8 lectii (50 min/lectie; grupa de 10 copii): 400 Ron

Balet individual
8 sedinte individuale: 1000 Ron
4 sedinte individuale: 600 Ron

Inscriere la curs

Completati formularul de inscriere la acest curs si un reprezentant al Academiei de Canto si Balet Raluca Cioca va va contacta in in cel mai scurt timp pentru continuarea procesului de inscriere.
Formular de inscriere