featured-dansuri
Dansuri
Canto pentru copii
Fara filtre

Profesori

Colaboratorii Academiei formeaza o echipa de profesionisti tineri cu experienta scenei nationale si internationale, dedicati si entuziasti , cu dorinta de a demonstra ca procesul de predare-invatare este o arta.

Profesionalismul lor in predarea cursurilor unui instrument,a cantului sau instruirea in arta dansului arata pasiunea obligatorie pe care o transmit cursantilor la care se adauga multa munca, ambitie si rabdare.Acestia sunt pasii spre descoperirea talentului care trebuie cultivat alaturi de profesorii nostri.

Delia Serban

Absolventa a Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", a inceput cariera de balerina la Teatrul National de Opereta si Musical "Ion Dacian" in anul 2005, obtinand experienta scenei in urma spectacolelor in care a dansat cu placere si pasiune: Frumoasa din Padurea adormita, Paris Mon Amour, Silvia, Brodway, Voievodul Tiganilor, Vaduva Vesela, Royal Fashion, Romeo si Julieta, Liliacul. De asemenea, a avut colaborari si turnee in toata Europa cu spectacole clasice cum ar fi "Vaduva Vesela", "Fantoma de la Opera" si spectacole de dans modern.

Dana Balint

Dana Balint este balerina in ansamblul companiei de balet a Operei Nationale din Bucuresti. Absolventa a Liceului de Coregrafie "Octavian Stroia" din Cluj Napoca si a UNATC, sectia Coregrafie, a studiat dansul contemporan in cadrul unor workshop-uri conduse de coregrafi si dansatori din tara si din strainatate (Mihai Mihalcea, Brynjar Bandlien, Florin Fieroiu, Beniamin Boar, Bernd Knappe). Pune in scena primul performance, "Scurta absenta intr-un prezent imaginar", in cadrul proiectului "Performing the Body", coordonat de coregraful Florin Fieroiu.